EL BLOG DE LA CASA PARRAMON - LUTHIERS DES DEL 1897

TENIU ALGÚN DUBTE ?

ENS VOLEU FER ALGUNA PREGUNTA?

VOLEU QUE PARLEM D'ALGÚN TEMA EN CONCRET?

APROFITEU AQUEST CANAL DE COMUNICACIÓ I NO DUBTEU A DEMANAR-NOS-HO A:

luthier@casaparramon.com




dimecres, 9 d’abril del 2008

Violins, violes i violoncels OTTO sèrie 500



Els instruments S.P. OTTO sèrie 500 estan construïts artesanalment en un taller a la Xina amb fusta d’avet i blada europeus. Un cop estan acabats en blanc s’envien a un taller d’ Alemanya, on són vernissats a mà a imitació dels instruments clàssics dels antics mestres luthiers.

És precisament l’alta qualitat de les matèries primeres pel que es diferencien en molt dels demés instruments procedents de Xina: no només són construïts amb més cura en el seu procés de construcció sinó que a l’ estar fet amb fusta europea la seva estètica és d’una gran bellesa. També en el so es diferencien dels demés: sonen més plens i més càlids, més ric en harmònics de forma clarament notable i amb un bon equilibri entre el timbre de totes les cordes.

Al tenir un procés de construcció mixt en diferents tallers permet que els violins S.P. OTTO tinguin una relació preu / qualitat admirable.


Es subministren amb cordes LARSEN de bona qualitat per a poder obtenir el major rendiment sonor, pel que es recomana emprar sempre cordes de gamma alta.

Els instruments S.P. OTTO sèrie 500 estan importats en exclusiva per la Casa Parramon, on hi són ajustats, revisats i garantits pel servei tècnic del propi taller.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola! Aquests Otto, tenen algo a veure amb els Otto J Klier? Tot aquest món és una mica enrebassat! Corina és el mateix que Kreutzer? els arcs G.Werner són el mateix que els Dürfler? Fins aviat!

Casa Parramon - Luthiers des del 1897 ha dit...

Sí, aquest món és realment enrevessat (de fet ni més ni menys que tots els altres) i per no perdre's-hi s'hi ha d'entendre, estar al corrent de novetats, conèixer el mercat, etc.
Els Otto Klier són una cosa i els OTTO una altra (jo prefereixo de llarg els OTTO, sigui quina suigi la qualitat o preu de qualsevol KLIER)

Corina 100 i Kreutzer 100 és el mateix. (mateix producte, diferent distribuidor)
El corina 300 no té cap equivalent a Kreutzer. (el millor kreutzer és el 100)
Hi ha kreutzer SV-1 i SV8 (ambdós molt senzills)
Els arcs Werner són una marca feta al taller de Dörfler.
Els arcs Dörfler fets al taller de Dörfler i que estiguin marcats com a Dörfler tenen un preu mínim de 210 euros. Tot el que ells mateixos fan per sota d'aquest preu hi posen altres noms (Werner, Becker...)
ja saps alguna cosa més !!

Unknown ha dit...

hola, este violin sirve para un estudiante de grado superior??

Unknown ha dit...

hola, este violin otto 500 sirve para un estudiante de grado superior?